Du tycker om naturliga färger...? 

 

Varmt välkommen till vår gröna, bruna & svarta sida.

Akleja Black Barlow

Akleja Black Barlow

Trivs bäst i näringsrik och fuktig men väldränerad jord. Soligt läge ställer högre krav på jordens fuktighetshållande förmåga. Bladverk vackert blågrönt. Robust och långlivad sort. Blommar med fyllda, svartvioletta blommor i maj-juli. Höjd 70 cm.

Hortensia

Hortensia

Blomklasarna skiftar efterhand i färg och blir till sist gröna. Om du vill, kan du innan dess klippa av dem, hänga dem upp och ner att torka och du får en fin eternellbukett. Innan frosten kommer, kan du plantera ut växten antingen i rabatt eller riktigt stor kruka på balkongen

Petunia Black Velvet

Petunia Black Velvet

Petunia är en användbar blomma! De passar i rabatt, som kantväxt och marktäckare, i balkonglådor och stora krukor och i amplar, där de får plats att på alla håll bre ut sig i all sin glans. De finns i många färger, de doftar gott och de blommar utan avbrott ända tills frosten tar dem, de har inga stora krav.

Höstsyren

Höstsyren

Äldre namn för syrenhortensia är hösthortensia och höstsyren.

Lavindia

Lavindia

Att hitta rent svarta blommor är inte så lätt. De har ofta en ton av vinrött eller purpur. Just därför blir de så läckra i kombination med andra växter. Riktigt snyggt ihop med rosa eller lila blommor.